Meubelontwerper en interieur designer

Ik ben Jolanda Knipping, de eigenaar van Studio Knipping. Ik ben ooit begonnen aan de opleiding in 1987 aan de MTS voor het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam.

Mijn wens was om meubelontwerper te worden. Maar na eerst jaren interieurbouw gedaan te hebben, iets van de wereld gezien, had ik het roer omgegooid en was een totaal nieuwe richting gaan varen; lang gedobberd, haast verankerd maar toch de zeilen opgetrokken en ben verder gegaan of eigenlijk ’teruggekeerd’. Terug naar de interieurbouw, maar dat heb ik niet gedaan om uitsluitend op de werkvloer te belanden. Ik had inmiddels mijn interieurdesigndiploma op zak en wilde ook graag ontwerpen.

En dan kom je uiteindelijk toch terug op de plek wat je bedacht had ten tijde van de MTS opleiding. Creëren van meubels en interieurs, in de praktijk is dat zowel achter de tekentafel als op de werkvloer.

Ontwerpvisie

Ik vraag, ik luister en ondersteun, ik spar met u mee.


Door te luisteren naar uw behoeften en uw wensen centraal te stellen, krijg ik de handvatten om voor u een ontwerp te realiseren wat u past. Hierin kunnen verrassende ontwerpen en oplossingen ontstaan. Problemen met een goede basisindeling of wil je graag een dienaar meubelstuk terug laten komen maar je weet niet hoe dan ben je aan het juiste adres !

Mijn hulpwerkwoorden tijdens het ontwerpen zijn:

  • lef
  • anders dan anders
  • flexibiliteit
  • praktisch
  • humor

Inspiratie: humor, passie en leven

Meubel "Bink"

Een unieke stoel die voortreffelijk zit en prachtig modulair in elkaar steekt. De stoel is uniek vanwege zijn bijzonder eerlijke constructie met een comfortabele zit. De stoel is uit te breiden met bijpassende tafeltjes en een laptop bureautjes op wielen. Zittend vanuit deze comfortabele (actieve) fauteuil op uw laptop werken.

Zie ook mijn filmpje wat gaat over hoe de stoel in elkaar te schuiven is.

Naast interieur- en meubelontwerp is mijn passie schilderen en kleinmeubels maken ook te koop en te bewonderen. ~Deze zijn te bekijken op de Product/BINK pagina en bij mij thuis.

Contact

Mocht je vragen hebben of interesse in één van mijn diensten, vul dan onderstaand formulier in en dan neem ik z.s.m. contact met je op.

    Scroll naar boven