De passie van Studio Knipping is puzzelen en oplossen .

Bent u niet tevreden over de basisindeling van uw huis op dit moment, het kan veel beter ? Zij puzzelt naar de beste en mooiste oplossingen voor uw huis.  Studio Knipping is geen styling bureau,  zij gaat niet over kussens en kaarsen etc. Wél werkt zij graag met wat er is:  u wilt dat ene bankje, een bijzondere stoel of dat dierbare schilderij graag terug zien ? Zij integreert het in uw nieuwe ontwerp. Zijn er andere problemen zoals ruimtegebrek of een gebrekkige efficiënte opbergruimte ? Studio knipping helpt uw probleem op te lossen.

Studio knipping werkt vanuit wat er is, denkt mee en integreert als het mag uw lievelings item(s)

Goed ingericht houdt voor mij in de juiste indeling, logica, juiste routing, passend bij uw woonwens/stijl én de architectuur van het huis.
Het aangename zit hem ook in de natuurlijke en eerlijke materialen, zoals bijvoorbeeld houten- en granitovloeren, leemstucwanden en natuurlijke stoffen, mooie objecten of items die van grote waarde zijn voor jou en het persoonlijk maken: jóuw huis!

Met deze ingrediënten kan ik je woning helpen aankleden voor een comfortabel binnenklimaat. Gericht met het oog op de toekomst!

Werkwijze

Ik vraag, ik luister en ondersteun, ik spar met u mee. Door te luisteren naar uw behoeften en uw wensen centraal te stellen, krijg ik de handvatten om voor u een ontwerp te realiseren wat u past. Hierin kunnen verrassende ontwerpen oplossingen samenkomen.
Mijn uitgangspunten zijn:
  • De menselijke maat/verhoudingen
  • De ruimte
  • Logica
  • Kwaliteit
  • Duurzame materialen

Plan van aanpak

Oriëntatiefase

Wanneer er een klik is tussen u en mij, kunt u tijdens deze fase aangeven waar uw vraag ligt en welke problemen zich er voor doen, dit kan alles zijn in en om uw huis, waar u van houdt en wenst en wat uw budget is om de realisatie plaats te laten vinden.

Ontwerpfase

Tijdens deze fase maak ik schetsontwerpen, dat kan in de mogelijkheid van een plattegrond op schaal met verschillende schetsontwerpen, dat zijn de bovenaanzichten. Vooraanzichten van verschillende zijden in huis. Ook schetsperspectieven kunnen veel verduidelijking geven (of 3D in een computertekening) Tijdens deze fase vindt ook tussenoverleg plaats en maak ik eventuele aanpassingen van de wensen en voorlopige schetsen.

Presentatie

Vervolgens presenteer ik een definitief ontwerp waarin duidelijk uw vraag en of probleem opgelost is en uw vraag naar, beantwoordt is.

Scroll naar boven